Monday, 24 November 2014

HIDUP BALIK!!!

Asssalamualaikum!!!! hai hai haiii !!! hellooo hellooo hellloooo....
Hee "HIDUP BALIK" bukan sudah perna mati maksudnya ya..tp hidup balik di alam maya a.k.a blogging ni.. Moga semangat update blog yg ada hari ini akan berterusan utk hari2 yang akan dtg...

Emm... last post haritu berkenaan dengan  kejayaan diiktiraf sebagai Perunding Unit Amanah yang berlesen. Alhamdulillah syukur sangat dah dapat membantu diri, keluarga dan rakan2 serba sedikit dlm merancang kewangan. Walaupun sepanjang beberapa bulan kerja sebagai Perunding Unit Amanah lebih ramai sue jumpa orang yang berpandangan skeptikal, namun itu tidak mematahkan semangat untuk terus memberi pengetahuan tentang pentingnya membuat simpanan dan mengurus setiap sen yang ada.

Dan syukur lagi, sue telah meningkatkan pengetahuan dan kelayakan untuk membantu rakan2 yang ingin merancang kewangan selepas pencen dengan Skim Persaraan Swasta atau PRS.


So.. Sekiranya anda ingin merancang pelan persaraan, pendidikan anak-anak, dan apa saja yang anda ingin capai untuk jangka masa sederhana atau panjang bolehlah menghubungi saya di talian 019-8414990 atau tinggalkan mesej anda di alamat email sueyusuf_cimb@yahoo.com. Konsultasi diberi secara PERCUMA.

No comments:

Post a Comment